Intrebari si raspunsuri
Cautare
Romana English
Pune o intrebare

Categorii

Top 5 Experti

1. 583 pct

2. 431 pct

3. 420 pct

4. 401 pct

5. 384 pct

Mai multi experti

Termeni si conditii

Descrierea termenilor
» Termenul \'utilizator\' este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza portalul, indiferent de motivul pentru care o fac.

» Termenii \'Regulament\', \'Acord\', \'Contract\', \'Termeni si conditii\' sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea regulamentului
» Serviciile oferite de descoase.ro sunt furnizate numai persoanelor care sunt de acord in totalitate cu termenii si conditiile expuse in prezentul regulament.

» Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile in vigoare sunt cei afisati pe situl descoase.ro. In cazul in care nu este de acord cu regulamentul de utilizare, utilizatorul trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor oferite prin descoase.ro.

» Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare. De asemenea, administratorul isi rezerva si dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale publicate pe portal de catre utilizatori.

Descrierea serviciilor
» Portalul descoase.ro ofera utilizatorilor servicii online, printre acestea numarandu-se accesul la o comunitate online in cadrul careia utilizatorii pot pune intrebari (la care pot primi raspunsuri), pot raspunde intrebarilor puse de alti utilizatori sau pot conversa. Toate serviciile oferite prin intermediul portalului sunt subiectul acestui acord de utilizare. Portalul si serviciile pot contine si publicitate sub toate formele posibile si legale (bannere, casete, pagini de prezentare, inserturi publicitare in buletine electronice etc), deoarece publicitatea este necesara portalului pentru finantarea serviciilor gratuite.

» Pentru a utiliza oricare dintre serviciile descoase.ro, utilizatorul trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (computer personal, echipamente de conectare etc), de o conexiune la reteaua Internet, precum si de servicii puse la dispozitie de un furnizor de Internet (ISP). Costurile aferente conectarii si utilizarii conexiunii, precum si raspunderea pentru folosirea serviciilor de retea revin in totalitate fiecarui utilizator in parte. Descoase.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de descoase.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate descoase.ro dvs. acceptati ca nu ne veti da in judecata.

Obligatii la inregistrare
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si complete despre persoana sa atunci cand completeaza formularul de inregistrare pe portal, la crearea unui cont de membru pe portal si la accesarea serviciilor. In cazul in care exista suspiciunea ca aceste informatii nu sunt reale, administratorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile de pe portal. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care acesta le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la toate serviciile.
De asemenea, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe portal. Descoase.ro nu are si nu poate avea nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

Contul de membru, parola si securitatea datelor
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola unice pentru utilizarea serviciilor.
Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, din orice motive, descoase.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de eventualele consecinte.
Utilizatorul trebuie sa anunte administratorul portalului de indata ce a constatat sau suspectat o utilizare neautorizata a contului sau. Descoase a luat toate masurile care le stau la dispozitie pentru a asigura securitatea portalului si a informatiilor de pe acesta. Totusi, securitatea portalului nu poate fi garantata, motiv pentru care descoase.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in acest sens.

Obligatiile utilizatorului
Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarca si punerii la dispozitie in mod public pe contul oferit de companie. Utilizatorul se obliga: a) sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain sau determinate de relatii contractuale sau de incredere cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub incidenta drepturilor intelectuale, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); b) sa nu publice material cu drept de autor, daca nu este el insusi autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; c) sa nu publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica; d) sa nu publice continut explicit sexual sau avand conotatie sexuala; e) sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice cu intentia de a altera, distruge sau afecta in orice mod informatii sau sisteme informatice; f) sa nu promoveze sau furnizeze informatii care sa incurajeze incalcarea legislatiei sau a bunelor moravuri; descoase.ro poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. Prin introducerea unui material in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, bursa de securitate, baza de date cu firme, sectiunile de articole, stiri si noutati, ii garantati siteului descoase.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Descoase.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru opiniile utilizatorilor despre restaurante, postate pe acest portal.

Drepturi de proprietate intelectuala
Descoase.ro autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe portal doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.
Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului si administratorului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialelor reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Descoase.ro nu este raspunzator si nu vor fi trasi la raspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor administrate. Prin agrearea termenilor prezentului regulament acordati dreptul administratorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
Pentru includerea continutului în zonele accesibile publicului in cadrul platformei descoase.ro, utilizatorii acordă următoarea licență de folosinta \'royalty-free\', non-exclusiva, care se referă la dreptul de a utiliza continutul produs de utilizatori, protejat de copyright sau proprietatea intelectuală, fără a fi nevoie de a plăti drepturi de autor: licenta de a utiliza, distribui, reproduce, modifica, adapta și afișa public, integul conținut produs de acestia, pe descoase.ro, în scopul asigurării și promovării activitatilor sustinute de descoase.ro, la care un astfel de conținut a fost prezentat sau pus la dispoziție.
Această licență are valabilitatea pe intreaga perioada in care utilizatorii aleg să continue să includă astfel de conținut pe platforma descoase.ro, si va inceta in momentul in care utilizatorii elimina, sau descoase.ro elimină, conținutul respectiv din cadrul platformei.

Obligatiile si raspunderea proprietarului si administratorului
» Portalul si serviciile asociate sunt disponibile avand aspectul, structura si continutul decise de proprietar si administrator. Utilizatorii pot face sugestii pentru ameliorarea portalului si a serviciilor, dar descoase.ro nu se obliga sa tina cont de aceste sugestii.

» Descoase.ro nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motive. De asemenea, descoase.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea din cauza intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe portal sau pe alte site-uri aflate in proprietate.

» Utilizatorii vor folosi informatiile existente pe portal pe propria raspundere, iar descoase.ro nu pot fi facuti raspunzatori de daune cauzate de folosirea sau nefolosirea de catre utilizator a informatiilor de pe portal.

» Descoase.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza in nici un fel parerile exprimate de catre utilizatori.

» Descoase.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

» In cazul serviciilor platite, pentru perioada in care serviciul a fost inaccesibil pentru utilizator din motive care tin de portal, administratorul se obliga sa prelungeasca perioada de utilizare a serviciului cu o durata egala cu cea in care serviciul nu a fost disponibil.

» Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, descoase.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce pretinde a fi. In eventualitatea unei dispute intre utilizatori, descoase.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire directa sau indirecta, de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

» Deoarece informatiile publicate de catre utilizatori pe portal pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte sau pot contine inexactitati sau erori, iar descoase.ro nu are obligatia legala de a verifica aceste informatii, acestia nu garanteaza veridicitatea, exactitatea, buna credinta ori caracterul complet ale acestor informatii.

» Descoase.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatii din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe.

» Descoase.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte, incomplete sau neactualizate pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea.

» Descoase.ro nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor oferite, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, descoase.ro nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

» Descoase.ro isi rezerva dreptul de a modifica sistemul propriu fara notificarea prealabila a utilizatorilor acestuia.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul descoase.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte surse de informare. Deoarece descoase nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, utilizatorul ia la cunostinta si este de acord ca acestia nu sunt responsabili de disponibilitatea acestor site-uri si nu garanteaza si nu sunt responsabili pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe aceste site-uri sau surse de informare. Mai mult, utilizatorul recunoaste si este de acord ca descoase.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau surse.

Sugestii pentru utilizarea serviiciilor
Pentru a putea naviga fara probleme in paginile acestui site, va sugeram: - sa folositi o rezolutie de minim 800x600 pixeli si adancime de culoare de minim 16 biti; - sa permiteti browser-ului dumneavoastra sa accepte cookie-uri; cookie-urile pe care le descarcati de pe acest site sunt citite doar in paginile acestui site si nu contin informatii din care sa poata fi trase concluzii privind preferintele, optiunile sau comportamentul dumneavoastra online;

Incheierea acordului
Descoase.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Anunturi online

Like & Share

Share on Google+

Anunturi online

Bookmark and Share

© 2024 Intrebari si raspunsuri. Toate drepturile rezervate.

Servicii web: Matrimoniale online | Anunturi online | Scurtare URL/email | Statistika web | Arhiva documente | Promovare web | Inchirieri corturi evenimente

^ Top