Intrebari si raspunsuri
Cautare
Romana English
Pune o intrebare

Categorii

Top 5 Experti

1. 583 pct

2. 431 pct

3. 420 pct

4. 401 pct

5. 384 pct

Mai multi experti

Despre

Un raspuns pentru a ajuta un om.

1. Intrebi un prieten chiar daca nu-l cunosti.
Cand avem o intrebare apelam in primul rand la un prieten, nu la un motor de cautare. Pentru ca stim ca motorul de cautare nu ne poate da un raspuns din inima. Uneori insa, prietenii pe care ii avem nu ne pot oferi un raspuns. Poate suntem primii din grupul nostru care se confrunta cu aceasta intrebare. descoase.ro se doreste a fi locul unde iti poti intreba prietenii pe care nu i-ai intalnit inca.

2. Un raspuns inseamna 5 minute din timpul tau, insa poate insemna infinit mai mult pentru cei care au pus intrebarea.
Cu totii am primit cel putin o data in viata ajutor si raspunsuri pentru intrebarile pe care le-am avut: de la rude si prieteni apropiati, de la cunoscuti si chiar de la persoane mai putin cunoscute. Prin descoase.ro poti sa returnezi acest ajutor. Dureaza doar 5 minute sa cauti o intrebare al carui raspuns il stii si sa scrii acel raspuns. Actul tau poate fi nepretuit pentru cel care a pus intrebarea.

3. Un raspuns pentru o cauza nobila.
In plus, ne dorim ca prin descoase.ro sa dam o mana de ajutor cauzelor care, intr-un fel sau altul fac lumea mai buna. Dorim sa promovam aici initiativele sociale ale companiilor si sa va facem participanti la succesul acestora. Noi credem in “descoase.ro\' pentru ca atat in spatele intrebarilor, cat si in spatele raspunsurilor se afla OAMENI, oameni care cred in bunatate si intr-o lume mai buna.

Anunturi online

Like & Share

Share on Google+

Anunturi online

Bookmark and Share

© 2024 Intrebari si raspunsuri. Toate drepturile rezervate.

Servicii web: Matrimoniale online | Anunturi online | Scurtare URL/email | Statistika web | Arhiva documente | Promovare web | Inchirieri corturi evenimente

^ Top